ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Korkut İlçe Emniyet Amirliği  trafik şubesine bağlı birimilerin okulumuz konferans salonunda 12. sınıf öğrencilerine yönelik verdikleri eğitim geniş bir katılım ile sonuçlandı.Öğrencilerin zevkle ve ilgiyle dinledikleri eğitim sonucunda öğrencilerde farkındalık oluştuğu hiç kaçınılmazdır.Öğrenciler; bu eğitim sayesinde trafik kurallarına uyacaklarını ve kurallara uymayanları uyaracaklarını belirtmişlerdir.Tüm gayretlerinden ötürü ilçe emniyet amirliğine ve bu eğitimde rol alan trafik şubesi polis memurlarına teşekkür ederiz.

01.11.2020 287

01-11-202001-11-2020

Adres:
MUŞ merkezden belediye binasının 50 metre kadar aşağıda bulunan korkut durağından her yarım saatte bir servis olmak üzere araç bulunabilir.il merkezine 30 km uzaklıkta bulunur ilçemiz.