Korkut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve Teknik Eğitim okulları arasında çalışmalarımızla ve başarılarımızla sadece kendi ilimizde değil, Türkiye’deki kendi türümüzdeki tüm okullar arasında fark yaratan, çığır açan, ilham kaynağı olan bir kurum olmak.

Misyon: Korkut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, bölgemiz kızlarını eğitime kazandırıp, aktif-üretken yaşama katmak, en az bir mesleki alanda kendini geliştirmesini sağlamak, geleceğimizin ve toplumumuzun teminatı olan kızlarımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı, karakter sahibi bir birey olarak yüksek öğrenime hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.00-16.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://korkiztek.meb.k12.tr

Adres - MUŞ merkezden belediye binasının 50 metre kadar aşağıda bulunan korkut durağından her yarım saatte bir servis olmak üzere araç bulunabilir.il merkezine 30 km uzaklıkta bulunur ilçemiz.

Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Okulumuz, içinde ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının yer aldığı büyük bir kampüs içinde Korkut ilçe merkezinde yer almaktadır.

Ulaşım Korkut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi), Şehitler Mah. Korkut, Muş - Muş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 30 km, ilçe merkezine 1 km.